Her bor vi nu

Vi er flyttet til udkanten af Nuuk! Otte måneder fik vi lov at bo vakant, indtil vi fik anvist en permanent bolig. Desværre var vi ikke så heldige i det lotteri, så efter at have kigget lidt på det private (og meget dyre!) udlejningsmarked fandt vi vores nuværende bolig som først og fremmest udmærker sig ved en eminent beliggenhed med 270° udsigt over fjorden og Malenefjeldene samt adgang til langrendsløjpen næsten lige uden for døren.Her er huset set forfra. Det er et dobbelthus hvor vi bor i den ene del, mens den anden del pt. er ubeboet. Der er kun tre værelser: stue og køkken i et, soveværelse og børneværelse, men inkl. "udsigtsrum" og entre bliver det til ca. 100 m2, så vi klarer os. Der er i øvrigt 35 trin opad trappen!


Og her er huset set bagfra. Vi bruger bagindgangen mere end hovedindgangen!


Som sagt er huslejen dyr, men vi har vurderet at vi godt vil betale det ekstra for at komme til at bo med en udsigt hvis lige vi nok aldrig får igen (flyt cursoren hen over billederne for lidt tekst til billederne).


Udsigtsrummet er ikke det største i huset, men det bliver flittigt benyttet. Det er også herfra vi ser hvaler!


Stranden ligger kun et par minutter fra vores hjem, men man skal være hardcore vinterbader hvis man skal have sig en svømmetur her!

Om os | Om hjemmesiden Sidst opdateret 19.06.2006 af Henrik